Inscripcions

Voluntaris/es

“La iMAGInada” funciona principalment gràcies a les voluntàries i voluntaris. Pilar fonamental d’aquest projecte!
Vols col·laborar i participar en aquest esdeveniment des de dins?
Tant en els dies de la festa, com en els dies previs i posteriors necessitem mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària. Apunta’t i forma part d’un grup de persones amb ganes de transformar a traves de la cultura!
Aporta el teu granet de sorra.

Mercat d’artesania i gastronomia

La iMAGInada ofereix un any més, el mercat d’artesania i de productes gastronòmics.
Serà en la 10a edició, els dies 10, 11 i 12  d’agost del 2018 al Camp de Mart de Tarragona.
Un espai dedicat als artistes, artesans i productors on podreu oferir articles amb l’encant de la singularitat i allò autèntic enfront de la producció uniformitzada de la indústria.

Inscripcions als tallers

Inscriu-te als tallers de la iMAGInada que requereixen inscripció prèvia, com el taller de graffiti, el taller de dansa urbana i el taller d’elaboració de pa. No et quedis sense la teva plaça!

Vull inscriure'm!
Fira d’Entitats

Degut a l’èxit que ha tingut la Fira els anys anteriors, enguany la iMAGInada impulsa la quarta Fira d’Entitats. Donat que un dels nostres objectius és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori.
 Us convidem a participar! 
A més a més, comunicar-vos que si teniu una proposta de xerrada o taller estem obertes a rebre informació al respecte.

Mercat d’intercanvi

Totes tenim roba, sabates, accesoris, elements decoratius i moltes més coses a les nostres cases que ja no fem servir. Per aquest motiu hem volgut obrir un nou espai durant la 10a edició de la iMAGInada. Un espai on tothom pot portar els objectes que no utilitza i endur-se d’altres més profitosos. En aquest espai podem donar una segons vida a les nostres pertinences.

Vull inscriure'm!

 

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
© Copyright 2019 La iMAGInada