Mercat d’intercanvi

Aquest any la iMAGInada s’anima a obrir la porta a l’intercanvi. Totes tenim roba, sabates, accesoris, elements decoratius i moltes més coses a les nostres cases que ja no fem servir. Per aquest motiu hem volgut obrir un nou espai durant la 10a edició de la iMAGInada. Un espai on tothom pot portar els objectes que no utilitza i endur-se d’altres més profitosos. En aquest espai podem donar una segons vida a les nostres pertinences.

Diumenge 12 i dimarts 14 a les 18h

Jardins Camp de Mart
Avinguda Catalunya s/n
43003 Tarragona

INDICACIONS PER PARTICIPAR

– Tothom porta el que vulgui intercanviar (si són objectes grans podem portar una foto)
– La forma de relacionar-nos és únicament l’intercanvi.
– La iMAGInada facilita un espai al Camp de Mart, taules i cadires. Les persones que participem hem de portar els nostres objectes, materials per preparar la nostra parada o el qué necessitem per l’intercanvi.
– Queda en mans de l’organització decidir que fer si algú funciona fora de les normes.
Mercat d’intercanvi

Totes tenim roba, sabates, accesoris, elements decoratius i moltes més coses a les nostres cases que ja no fem servir. Per aquest motiu hem volgut obrir un nou espai durant la 10a edició de la iMAGInada. Un espai on tothom pot portar els objectes que no utilitza i endur-se d’altres més profitosos. En aquest espai podem donar una segons vida a les nostres pertinences.

Vull inscriure'm!

 

Fira d’Entitats

Degut a l’èxit que ha tingut la Fira els anys anteriors, enguany la iMAGInada impulsa la quarta Fira d’Entitats. Donat que un dels nostres objectius és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori.
 Us convidem a participar! 
A més a més, comunicar-vos que si teniu una proposta de xerrada o taller estem obertes a rebre informació al respecte.

Mercat d’artesania i gastronomia

La iMAGInada ofereix un any més, el mercat d’artesania i de productes gastronòmics.
Serà en la 10a edició, els dies 10, 11 i 12  d’agost del 2018 al Camp de Mart de Tarragona.
Un espai dedicat als artistes, artesans i productors on podreu oferir articles amb l’encant de la singularitat i allò autèntic enfront de la producció uniformitzada de la indústria.

Inscripcions als tallers

Inscriu-te als tallers de la iMAGInada que requereixen inscripció prèvia, com el taller de graffiti, el taller de dansa urbana i el taller d’elaboració de pa. No et quedis sense la teva plaça!

Vull inscriure'm!
Voluntaris/es

“La iMAGInada” funciona principalment gràcies a les voluntàries i voluntaris. Pilar fonamental d’aquest projecte!
Vols col·laborar i participar en aquest esdeveniment des de dins?
Tant en els dies de la festa, com en els dies previs i posteriors necessitem mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària. Apunta’t i forma part d’un grup de persones amb ganes de transformar a traves de la cultura!
Aporta el teu granet de sorra.

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
© Copyright 2018 La iMAGInada