Inscripció al Mercat d’Artesania

La iMAGInada ofereix un any més, l’espai del Mercadet d’Artesania. Serà en la 7a edició, del 13 al 16 d’agost al Camp de Mart de Tarragona.
Un espai dedicat als artesans on podreu trobar articles amb l’encant de la singularitat i allò autèntic enfront de la producció uniformitzada de la indústria. Productes d’artesania pròpia!

Mercat dirigit a artesans amb productes de: Fibres naturals, ferro, metall, productes tèxtils en material de cotó, llana, lli i seda, fusta, vidre, joieria, papereria artesanal, pedra, mineral, pell, objectes de cuir de creació pròpia i/o decorats artesanalment, ceràmica, bijuteria, joies, bosses de mà, calçat, cosmètica, encens, jocs i joguines artesanals i en general tots aquells objectes d’elaboració pròpia fets a mà.
També s’acceptaran productes ecològics, mediambientals, naturals, orgànics i de comerç just.
Als artesans interessats els oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

mercat-triptic

Dates i horaris:

Dijous 13/08: de 17:30h a 01h

Divendres 14/08: de 11h a 15h i de 17.30h a 01h

Dissabte 15/08: d’11h a 15h i de 17.30h a 01h

Diumenge 17/08: d’11h a 15h i de 17.30h a 01h

Lloc i preu:

Jardins del Camp de Mart – Avinguda Catalunya s/n 43003 Tarragona

Preu per dia: 1 metre: 7€, 2 metres: 14€ , 3 metres: 21€

Inscripció i selecció de parades:

Per poder participar al Mercat d’Artesania de “La iMAGInada” caldrà preinscriure’s abans del 10/08/2015.
No s’acceptaran inscripcions de dies alterns (només dies seguits).

Per tal de formalitzar la preinscripció caldrà omplir el formulari al web www.laimaginada.cat amb les dades personals i de contacte, informació i imatges del producte i dies de participació.

Una vegada tancat el període de preinscripció, “La iMAGInada” sotmetrà a avaluació totes les sol·licituds presentades.

“La iMAGInada” es reserva el dret a seleccionar les parades que participaran segons dies d’estada al mercat i productes (per tal d’aconseguir una heterogeneïtat).

En el cas de ser admès com a participant al Mercat d’Artesania, “La iMAGInada” es posarà en contacte amb els admesos per a poder formalitzar l’ingrés establert.
En cas de no ser acceptat, es comunicarà formalment als interessats mitjançant correu electrònic.

Es considerarà formalitzada la inscripció un cop La iMAGInada rebi el rebut de pagament corresponent, a la següent adreça: elcabaretdelaimaginada@gmail.com

Infraestructura:

 

Des de l’organització es facilitaran punts de llum, per la qual cosa cal que cada paradista porti una llum (bombeta de baix consum) i un allargo.

La organització no podrà deixar: taules, cadires, carpes, para-sol, etc. Recomanem que cada paradista porti tot el que necessiti.

Seguretat:

 

Des de la organització de la iMAGInada, hi haurà seguretat interna, voluntaris (a partir de l’hora de tancament del mercat).

Tot i això, no ens fem responsables de danys materials i/o pèrdues ni les hores que el mercat roman tancat ni durant les que està obert.

Recomanem que tots els paradistes tinguin algun tipus d’assegurança de responsabilitat civil particular.

Muntatge de les parades:

Hi haurà horari de muntatge inicial (el primer dia) i desmuntatge final (últim dia) on es podrà entrar amb vehicle, la resta de dies no es podrà entrar al mercat. Aquells que no vinguin tots els dies, i hagin de carregar l’estructura de la parada, hi hauran horaris extraordinaris.

No es podrà accedir amb cotxe cada dia per muntar i desmuntar la parada, ja que al mateix recinte hi hauran activitats paral·leles on es preveu moviment de gent.

Es recomana deixar la parada el mes recollit possible, mig desmuntada, tapada, etc. mentres el mercat estigui tancat.

Condicions generals:

Tota persona que accedeixi a un dels espais han d’estar presencialment a les parades durant el dia i les hores indicades, en el cas d’espais compartits per més d’un/a artista, cal que es garanteixi la permanència d’una de les persones com a mínim.

Seguir en tot moment les indicacions de l’organització.

Tindre el lloc de venda així com el seu entorn, en perfectes condicions de neteja en tot moment al finalitzar cada jornada i al finalitzar el mercat.

No es permès cap tipus de música, ni tampoc artefactes que produeixin sorolls o molèsties ambiental.

No es permesa la tinença d’animals de qualsevol tipus a l’interior de la parada.

El Camp de Mart, parc on se celebra “La iMAGInada”, son uns jardins públics, s’haurà de tenir cura de l’entorn, no circular amb vehicles fora de la zona habilitada i de l’horari establert, respectar els elements naturals, no encendre foc i fer ús de les papereres.

INSCRIPCIONS TANCADES

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
© Copyright 2019 La iMAGInada