iMAGInARTE – Mercat d’artesania i art

La iMAGInada ofereix un any més, el mercat d’artesania i art “iMAGInARTE”.
Serà en la 11a edició, del 8 al 12 d’agost del 2019 al Camp de Mart de Tarragona.
Un espai dedicat als artistes i artesans on podreu oferir articles amb l’encant de la singularitat i allò autèntic enfront de la producció uniformitzada de la indústria.

Productes com:
Fibres naturals, ferro, metall, productes tèxtils en material de cotó, llana, lli i seda, fusta, vidre, joieria, papereria artesanal, pedra, mineral, pell, objectes de cuir de creació pròpia i/o decorats artesanalment, ceràmica, bijuteria, joies, bosses de mà, calçat, cosmètica, encens, jocs i joguines artesanals, dibuixos, fotografia, il·lustracions, dissenys, escultura, música… Tot prenent com a base propostes innovadores i de producció pròpia.

Properament publicarem les dates de l’edició 2019

Jardins del Camp de Mart
Avinguda Catalunya s/n
43003 Tarragona

10€/metre i dia

Per poder participar a “iMAGInARTE – mercat d’artesania i art” de “La iMAGInada” caldrà preinscriure’s abans del 31 de Juliol.

Per tal de formalitzar la preinscripció caldrà omplir el formulari al web www.laimaginada.cat amb les dades personals i de contacte, informació, imatges del producte i dies de participació.

Una vegada tancat el període de preinscripció, “La iMAGInada” sotmetrà a avaluació totes les sol·licituds presentades.

“La iMAGInada” es reserva el dret a seleccionar les parades que participaran segons dies d’estada al mercat i productes (per tal d’aconseguir una heterogeneïtat).És donarà preferència a les parades que vulguin estar  tots els dies.

En el cas de ser admès com a participant a “iMAGInARTE – mercat d’artesania i art, “La iMAGInada” es posarà en contacte amb els admesos per a poder formalitzar l’ingrés establert.
En cas de no ser acceptat, es comunicarà formalment als interessats mitjançant correu electrònic.

Es considerarà formalitzada la inscripció un cop “La iMAGInada” rebi el rebut de pagament corresponent, després de la selecció.

Des de l’organització es facilitaran punts de llum, per la qual cosa cal que cada paradista porti una llum (bombeta de baix consum) i un allargo.

La organització no podrà deixar: taules, cadires, carpes, para-sol, etc.
Recomanem que cada paradista porti tot el que necessiti.

Des de la organització de la iMAGInada, hi haurà seguretat interna, voluntaris (a partir de l’hora de tancament del mercat).
Tot i això, no ens fem responsables de danys materials i/o pèrdues ni les hores que el mercat roman tancat ni durant les que està obert.
Recomanem que tots els paradistes tinguin algun tipus d’assegurança de responsabilitat civil particular.

Hi haurà horari de muntatge inicial (el primer dia) i desmuntatge final (últim dia) on es podrà entrar amb vehicle.
No es podrà accedir amb cotxe fora dels horaris indicats prèviament, ja que al mateix recinte hi hauran activitats paral·leles on es preveu moviment de gent.
Es recomana deixar la parada el més recollit possible, mig desmuntada, tapada, etc. mentres el mercat estigui tancat.

Tota persona que accedeixi a un dels espais han d’estar presencialment a les parades durant el dia i les hores indicades, en el cas d’espais compartits per més d’un/a artista, cal que es garanteixi la permanència d’una de les persones com a mínim.

Seguir en tot moment les indicacions de l’organització.

Tindre el lloc de venda així com el seu entorn, en perfectes condicions de neteja en tot moment al finalitzar cada jornada i al finalitzar el mercat

No es permès cap tipus de música, ni tampoc artefactes que produeixin sorolls o molèsties a la resta d’activitats o participants del parc.

Des de l’organització, no podem facilitar places d’aparcament.

Molt a prop, hi ha aparcament de zona taronja per 1€/dia. La zona verda i taronja, els dissabtes, diumenges i festius és gratuïta.

El Camp de Mart, parc on se celebra “La iMAGInada”, son uns jardins públics, s’haurà de tenir cura de l’entorn, no circular amb vehicles fora de la zona habilitada i de l’horari establert, respectar els elements naturals, no encendre foc i fer ús de les papereres.

Per a qualsevol informació o dubte: mercadet@laimaginada.cat

-INSCRIPCIONS TANCADES-

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
© Copyright 2019 La iMAGInada