Fotografies i vídeos

Festa Primavera 2014

GALERIA D'IMATGES

L’11 d’abril del 2014, al Parc Saavedra de Tarragona, vam organitzar per primer cop la “Festa de la Primavera”.
Una festa per tota la família, de caràcter alternatiu i amb la idea de donar cabuda a activitats poc freqüents en les festes populars.
La Festa de la Primavera vol celebrar l’estació del creixement, del canvi, de l’avenç, idees totes elles fortament arrelades amb “La iMAGInada”.
Al Parc Saavedra, l’activitat va començar a les 17h amb l’espai “petita iMAGInada” on els més petits es van divertir amb diferents activitats, tallers i jocs.
Al vespre va ser el torn de “Màgia Melanie”, una de les poques noies il·lusionistes del país, on va fer un espectacle de màgia i humor per a tots els públics.
La 2a edició dels Sopars del Món, van servir per recarregar piles amb diferents plats exquisits de diferents sabors del tot el món.
La veu de la Morgen Hipchka, després de dos anys viatjant per Europa, va aterrar a Tarragona per gravar el seu primer EP i compartir amb tots nosaltres la seva peculiar World Music.
A mitjanit va aparèixer l’extravertit cantautor tarragoní, Oscároles i per concloure la nit vam comptar amb la presència de la Dijeila, una punxa discos de rumba i mestissatge.

Festa de la Primavera_Mida Petita_004

Festa de la Primavera_Mida Petita_122
Festa de la Primavera_Mida Petita_110
Festa de la Primavera_Mida Petita_101
Festa de la Primavera_Mida Petita_057