La iMAGInada

logo la imaginada
CONEIX EL PROJECTE
15a Edició
de l’11 al 15 d’Agost
Espai per la llibertat d’expressió

Qui som?
La iMAGInada és una associació sociocultural formada per un grup de persones amb un bagatge personal divers, però amb una inquietud comuna: oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona.

El nostre paper
Creiem en una comunitat basada en la construcció del seu propi entorn físic i cultural: creem espais de reflexió al voltant de l’espai públic amable i sostenible i la cultura accesible. Conscients de la riquesa multicultural, de capacitats i habilitats, d’experiències i de sentirs que habita al nostre territori, defensem una societat diversa, igualitària i crítica, on l’intercanvi generi noves oportunitats i escenaris millors per viure TOTES les persones.

Missió
La iMAGInada transforma l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu al voltant dels següents eixos: difusió d’artistes i moviments associatius locals, intercanvi de coneixements, inclusió social, reflexió i creixement individual, contacte intercultural i oci conscient. Al llarg d’aquests anys, hem esdevingut una iniciativa comunitària amb una identitat singular, que hem aconseguit fer-nos un lloc important dintre de la programació sociocultural i artística del territori

Què reivindica?
Reivindiquem un oci alternatiu, col·laboratiu i enriquidor a partir de la implicació de la comunitat i l’escolta activa de les necessitats i interessos. La cultura ha de passar de ser un bé de consum a un bé de creixement individual i col·lectiu. Les persones hem d’esdevenir protagonistes actives amb plena llibertat i autonomia.