La iMAGInada

logo la imaginada
VOLS PARTICIPAR?
16a Edició
del 10 al 14 d’Agost

PROPERAMENT

Voluntariat

La iMAGInada funciona principalment gràcies a les persones voluntàries, pilar fonamental d’aquest projecte. Vols col·laborar i participar en aquest esdeveniment des de dins? Tant en els dies de la festa, com en els dies previs i posteriors necessitem mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària. Apunta’t i forma part d’un grup de persones amb ganes de transformar a través de la cultura! Aporta el teu granet de sorra!

Mercadet d'artesania

El mercadet d’artesania iMAGInARTE és un espai on donar a conèixer l’art de les persones del nostre territori. Apostem per persones i projectes artístics propers i responsables social i ecològicament. Les persones interessades poden mostrar i vendre les seves creacions en un espai molt especial, el Camp de Mart de Tarragona. Creem un ambient familiar, natural i tranquil perquè la ciutadania pugui deleitar-se amb tot el que les artistes locals creen amb tant d’amor.

Espai tastets

Durant la iMAGInada també pots apropar-te a la cultura gastronòmica local. Aquests espai a l’aire lliure estimulen el paladar alhora que enriqueixen el coneixement del nostre territori, gràcies a totes les persones productores que ens acompanyen explicant-nos els seus productes, l’elaboració dels mateixos i els mariden amb bon ambient i alegria.