Els espais de la iMAGInada

Espai Fòrum

A través de conferències, debats, tallers vivencials o cinefòrums, diferents professionals, comparteixen els seus coneixements, experiències, pràctiques i/o projectes amb les persones.
El Fòrum vol ser un espai de reflexió i d’alternativa als modeles consumistes imposats per un model socioeconòmic, cultural i educatiu neoliberal.
Mitjançant, un diàleg constructiu, responsable i multidisciplinar es pretén apropar i connectar al públic de La iMAGInada amb sabers i camps temàtics que ens inquieten com a col·lectiu, creen curiositat a bona part de la societat, però degut a la (des)informació dels grans mitjans, són poc divulgats o propagats.
Una oportunitat única per compartir experiències i intercanviar opinions i inquietuds.

Petita iMAGInada

La petita iMAGInada intenta ser una recreació de La iMAGInada per als més petits. Les activitats intenten tenir un component lúdic i creatiu però al temps que transmetin uns valors socials i educatius. D’aquesta manera es potencien activitats que promouen descobriment i tolerància amb altres cultures, un temps lliure alternatiu al que ens ofereix la societat actual, activitats que potencien la imaginació i el pensament lliure, dinàmiques cooperatives, tallers creatius i d’expressió emocional, activitats mediambientals i de reciclatge, activitats solidares.
Totes elles amb l’objectiu ajudar als més petits de la població a tenir una visió més amplia de la nostra societat i que puguin ser persones critiques en un futur.

Escenari Cabaret (escenari petit)

La iMAGInada utilitza el format del cabaret per tal d’oferir un ampli ventall d’expressions artístiques en un sol escenari, passant pel teatre, el circ, la màgia, la pintura i les arts plàstiques, la dansa i la música. El nostre objectiu és apropar a la ciutat i als ciutadans de Tarragona l’art al carrer, tant promovent els artistes locals oferint-los l’espai i l’oportunitat de donar-se a conèixer, com convidant a artistes de les localitats veïnes i de la resta de la comunitat per tal d’enriquir la cultura de la nostra ciutat.

Escenari ‘La Plaça’

Quan comença a caure el sol, tots i totes cap a “La Plaça” a gaudir dels espectacles i concerts de gran format fins ven entrada la nit. Apostem per grups de música emergents i del territori.

IMAGINARTE – MERCAT D’ARTESANIA I ART

Un espai dedicat als artistes i artesans on poden oferir articles amb l’encant de la singularitat i allò autèntic enfront de la producció uniformitzada de la indústria.
El Mercat d’artesania i art “imaginARTE” , pretén ser un aparador de la creació artística i nous talents.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és reunir artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles en un mateix espai obert i apropar-les als ciutadans a través de l’exposició i venda.

FIRA D’ENTITATS

Donat que un dels objectius de l’associació és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori, durant dos dies, organitzem la Fira d’Entitats on diferents col·lectius i associacions, presenten els seus projectes i propostes.

SOPARS DEL MÓN

Varies entitats i associacions de persones d’orígens diversos i residents a la nostra ciutat, preparen plats típics de la seva cultura d’origen. D’aquesta manera, es pretén fer sinèrgies interculturals i potenciar l’associacionisme, així com donar a conèixer la diversitat cultural que existeix al nostre entorn.
Si més no, amb aquesta proposta pretenem situar La iMAGInada com un lloc on poder degustar plats que no es troben fàcilment a un preu assequible per a tota la població.

GRAFFITI

Diferents estructures repartides pel Camp de Mart, fan de suport pels graffitis i pintures d’artistes d’arreu. L’art d’aprop al carrer.

Zona Gastronòmica

Amb l’objectiu d’oferir un espai per a tots els públics gustos i paladars, tenim una zona destinada a la gastronomia on diferents Food Trucks i paradetes de menjar oferiran al públic tota una varietat culinària per dinar, sopar o fer un tastet.
Aquest espai gastronòmic, obrirà cada dia i estarà situat a l’entrada del jardins del Camp de Mart. Just al costat, hi haurà una terrasseta agradable per seure i gaudir d’aquesta festa popular.

TASTETS

Cervesa artesana, vi ecològic, licors… Tot això, cada tarda amb professionals de cada sector donant les millors explicacions.

ITINERANT

No tots els dies del festival cultural, estem als jardins del Camp de Mart. Durant dos nits, sortim pels carrers de la part alta de la ciutat amb una xaranga o batucada a fer gresca i passejar el nostre cargol.

ESPAI PUNT LILA I MULTICOLOR

El Punt Lila i Multicolor, és la materialització de la resposta col·lectiva davant de les agressions sexistes i GSDfòbiques. Aquest espai ha de ser de referència per a qualsevol persona que vulgui informar-se sobre el nostre protocol o persones que vegin o pateixin una agressió.

El Punt Lila i Multicolor vol esdevenir un espai de cures que faci possible atendre la reacció
emocional per tal que la persona pugui empoderar-se i fer front a la situació. És per això que hi haurà persones formades i disposades a escoltar, recolzar, donar informació sobre què fer/com actuar en cas de patir o veure una agressió. Es podrà identificar l’equip de persones que treballarem al Punt Lila i Multicolor amb l’acreditació específica del Punt Lila i Multicolor.

Tenim disponible també un telèfon les 24 hores del dia durant la durada del festival La iMAGInada.

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA
Per unes festes lliures de sexisme i GSDfòbia, ACTUA!
GAUDIM TOTES DE LA FESTA

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
2022 La iMAGInada © Tots els drets reservats