La iMAGInada 2022

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

14a edició – del 12 al 15 d’agost

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5276″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El col·lectiu La iMAGInada és una associació sociocultural formada per un grup de joves amb un bagatge personal divers, però amb una inquietud comuna: oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona.

La iMAGInada transforma l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu al voltant dels següents eixos: difusió d’artistes i moviments associacionistes locals, intercanvi de coneixements, inclusió social, reflexió i creixement individual, contacte intercultural i oci conscient.

Creuen en una comunitat basada en la construcció del seu propi entorn. Volen ser actors actius i fonamentals en la construcció de l’espai públic i la cultura emancipadora i fan praxis de l’acció cultural per implicar a la comunitat en el seu entorn.

Conscients de la riquesa multicultural que habita al nostre territori, defensen una societat intercultural, on l’intercanvi generi noves sinèrgies i escenaris.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Reivindiquen un oci alternatiu, col·laboratiu i enriquidor a partir dels interessos de la comunitat. La cultura ha de passar de ser un bé de consum a un bé de creixement individual i col·lectiu. Les persones hem d’esdevenir protagonistes actives amb plena llibertat i autonomia.

La iMAGInada ha esdevingut una iniciativa comunitària amb una identitat singular, que ha aconseguit fer-se un lloc important dintre de la programació sociocultural i artística del territori.

Cal destacar que, en un principi, l’associació centrava tota l’activitat en l’execució del festival durant els dies de la Festa Major de St. Magí. Actualment, organitzen altres activitats relacionades durant l’any ja que volen seguir potenciant aquest model que ja s’associa a La iMAGInada, en el qual les activitats tenen molt en compte les línies d’actuació del col·lectiu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]