Protocol

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA.
JUNTES SOM MÉS FORTES.

El col·lectiu La iMAGInada treballa, des de fa uns anys, per crear un espai de seguretat i confiança per a totes les persones que hi participin on tinguin eines de defensa, tant personal com col·lectiva, i el suport i complicitat de tota l’organització en cas de veure o patir una agressió.

Per aquest motiu, La iMAGInada va crear l’any 2016 el “Protocol contra agressions sexistes i GSDfòbiques*” responent a un doble objectiu: oferir una mesura de resposta en cas que es produïssin agressions sexistes en l’espai La iMAGInada, així com, realitzar tasques de sensibilització i conscienciació per a l’organització, per als participants i per a l’equip de voluntariat i per a totes les persones assistents. El col·lectiu treballa així per garantir un espai segur on poder gaudir d’unes festes lliures de sexisme i GSDfòbia.

Des de l’any 2018, La iMAGInada té Punt Lila i Multicolor físic, la qual cosa suposa un salt qualitatiu per assolir els objectius marcats.

D’aquesta manera l’organització ofereix un espai de seguretat i confort per a l’atenció en cas d’agressions i alhora realitza activitats i tallers que visibilitzin i empoderin les persones i els donin eines per actuar.

Per a l’elaboració del protocol, hem consultat els protocols elaborats per Cau de Llunes, pel Grup de Dones Feministes LTBIA de la Universitat Pompeu Fabra, per SEPC i Arran Valls, pel Moviment Popular de Sabadell, pel Festival Pintorrock i per La Crida LGTBI. Volem agrair la feina realitzada per aquests col·lectius que ens han inspirat i guiat, especialment la col·laboració del col·lectiu Gènere Lliure en la redacció del nostre protocol.

*GSD (Gèneres i Sexualitats Dissidents), entès com el conjunt d’orientacions sexuals i identitats de gènere que no tenen cabuda en el model cisheteronormatiu

PER UNES FESTES LLIURES DE
SEXISME I LGTBIQ-FÒBIA, ACTUA!
GAUDIM TOTES DE LA FESTA!

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
2022 La iMAGInada © Tots els drets reservats