[2015] La iMAGInada 2015, guardonada als Premis Ateneus

L’Associació cultural La Imaginada de Tarragona s’ha endut el segon “Premi al Foment de la Participació”

Premi-Foment-Participació2_Imaginada-Tgna2

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va acollir ahir dimecres, 16 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2015. En la seva vint-i-sisena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya segueix donant visibilitat al moviment associatiu en una nit de gala amb més de 220 assistents. Els guardons reconeixen anualment la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en set categories diferents.

En aquesta edició, amb 58 candidatures presentades, l’Associació cultural La Imaginada de Tarragona s’ha endut el segon “Premi al Foment de la Participació” per l’organització de La iMAGInada 2015, una festa reconeguda per donar veu als diferents llenguatges artístics com a eina de transformació social.

La iMAGInada pretén ser una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic i aposta per oferir una proposta d’activitats vivencials i un espai d’intercanvi participatiu, dinàmic i autogestionat.
Per uns dies, La iMAGInada transforma l’espai públic amb la missió de generar un moment de participació col·lectiva que propicia la creativitat i l’expressió comunitària.

La difusió d’artistes i moviments locals, l’intercanvi de coneixements, la reflexió individual, el contacte intercultural i una diversió alternativa al model imperant.

Del 13 al 16 d’agost del 2015, es va celebrar la 7a edició als jardins del Camp de Mart de Tarragona on es van programar més de 100 actes per tots els públics.

Guanyadors de les categories dels Premis Ateneus 2015

Premi al Foment de la Participació

1r. Ésdansa’T, del Cercle de Cultura Popular i Tradicional Marboleny de les Preses.

2n. La iMAGInada 2015, de l’Associació La Imaginada de Tarragona.

3r. Festa dels racons, de l’Associació Festa dels racons de Tiana.

Premis-Ateneus-2015-TOTS


Publicada

a

per

Etiquetes: