[2016] El concurs “iMAGIna’t Música” ja té guanyadors

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Després de dos dies de música en directe al escenari de la Sala el Cau de Tarragona, “La iMAGInada” publica els resultats de les votacions populars i la decisió del jurat.

Aquest concurs té l’objectiu d’oferir espais de visibilització a grups i solistes musicals. També es pretén crear una xarxa de músics que serveixi com a vincle per a descobrir, conèixer i compartir interessos. L’iMAGIna’t valora artistes emergents que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional establerta.

Amb un resultat molt ajustat per part del públic, finalment els guanyadors del Premi Popular son:
Divendres 17/06: Pau Saura (Homo – Orquéstriens)

pau-saura-iMAGIna't música_la-imaginada

Dissabte 18/06: Virgili & The Rivals

virgili-the-rivals-iMAGIna't música-la-imaginada

El jurat, format pels Estudis 6db, Sonats del Sud, BarreroMusic i membres de la pròpia organització de “La iMAGInada” han decidit que el guanyador del Premi del Jurat seran els “Apalanke” un grup de Rock&Roll format a la Conca de Barberà.

la-imaginada-apalanke-iMAGIna't música-la-imaginada

A part d’oferir un concert durant la 8a edició d’aquesta festa popular autogestionada, tindran l’enregistrament d’un single i videoclip i fotos de promoció professionals.
El jurat, també ha decidit donar un accèssit a “La Caravana“, un grup de mestissatge de Burjassot, i també pujaran a l’escenari dels jardins del Camp de Mart.

la-caravana-iMAGIna't música-la-imaginada

L’organització valora molt positivament la primera edició del concurs “iMAGIna’t Música” on s’hi van inscriure fins a 25 grups i solistes de tot el territori català, País Valencià i fins i tot, les Illes Balears. Durant els dos dies de concurs a la Sala el Cau, els dies 17 i 18 de juny, van passar prop de 200 persones durant els concerts.

Es podrà gaudir dels concerts dels guanyadors del concurs i de la resta d’activitats, del 12 al 15 d’agost al Camp de Mart de Tarragona a la 8a edició de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Publicada

a

per

Etiquetes: