Blog

[2016] El concurs “iMAGIna’t Música” ja té guanyadors

Després de dos dies de música en directe al escenari de la Sala el Cau de Tarragona, “La iMAGInada” publica els resultats de les votacions populars i la decisió del jurat.

Aquest concurs té l’objectiu d’oferir espais de visibilització a grups i solistes musicals. També es pretén crear una xarxa de músics que serveixi com a vincle per a descobrir, conèixer i compartir interessos. L’iMAGIna’t valora artistes emergents que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional establerta.

Amb un resultat molt ajustat per part del públic, finalment els guanyadors del Premi Popular son:
Divendres 17/06: Pau Saura (Homo – Orquéstriens)

pau-saura-iMAGIna't música_la-imaginada

Dissabte 18/06: Virgili & The Rivals

virgili-the-rivals-iMAGIna't música-la-imaginada

El jurat, format pels Estudis 6db, Sonats del Sud, BarreroMusic i membres de la pròpia organització de “La iMAGInada” han decidit que el guanyador del Premi del Jurat seran els “Apalanke” un grup de Rock&Roll format a la Conca de Barberà.

la-imaginada-apalanke-iMAGIna't música-la-imaginada

A part d’oferir un concert durant la 8a edició d’aquesta festa popular autogestionada, tindran l’enregistrament d’un single i videoclip i fotos de promoció professionals.
El jurat, també ha decidit donar un accèssit a “La Caravana“, un grup de mestissatge de Burjassot, i també pujaran a l’escenari dels jardins del Camp de Mart.

la-caravana-iMAGIna't música-la-imaginada

L’organització valora molt positivament la primera edició del concurs “iMAGIna’t Música” on s’hi van inscriure fins a 25 grups i solistes de tot el territori català, País Valencià i fins i tot, les Illes Balears. Durant els dos dies de concurs a la Sala el Cau, els dies 17 i 18 de juny, van passar prop de 200 persones durant els concerts.

Es podrà gaudir dels concerts dels guanyadors del concurs i de la resta d’activitats, del 12 al 15 d’agost al Camp de Mart de Tarragona a la 8a edició de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”.

Comentaris ( 0 )

    Escriu un comentari

    La teva adreça electònica no serà publicada. Són obligatoris els camps marcats amb *