[2016] La iMAGInada confirma les dates de la 8a edició i presenta el concurs de grups i solistes “imagina’t música”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Quant falta una mica més de 3 mesos per què arribi la 8a edició de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”, l’organització publica les dates i obre les inscripcions per:

“imagina’t música” – NOVETAT
La iMAGInada convoca la primera edició del concurs “imagina’t música” amb l’objectiu d’oferir espais de visibilització a grups i solistes. D’aquesta manera també es pretén crear una xarxa de música del territori que serveixi com a vincle per descobrir, conèixer i compartir interessos. L’imagina’t valorarà especialment bandes novelles que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional amb el món de la música.

“iMAGInARTE – mercat d’artesania i art”:

Un espai que pretén ser un aparador de la creació artística i nous talents amb productes d’elaboració pròpia.
L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles en un mateix espai obert.

En la passada edició, van ser prop de 20 les parades d’artesans i artistes participants al mercat.

II Fira d’Entitats:

Donat que un dels objectius de l’associació és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori i fruit de l’èxit que va tindre l’any passat, enguany segueix amb la segona edició de la Fira d’Entitats que amplia a dos dies la durada.

“La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”, d’aquest any serà del 12 al 15 d’agost al Camp de Mart de Tarragona i un cop més pretén transformar l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva al voltant dels següents eixos: difusió d’artistes i moviments locals, intercanvi de coneixements, reflexió i creixement individual, contacte intercultural, oci conscient i autogestió.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3632″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]


Publicada

a

per

Etiquetes: