[2019] La iMAGInada confirma dates de l’11a edició i obre les primeres inscripcions

La festa popular autogestionada “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” celebrarà la 11a edició, del 8 al 12 d’agost del 2019 a Tarragona.

Aquesta nova edició omplirà durant 5 dies els jardins del Camp de Mart amb multitud d’actes per a tots els públics. Es podran trobar activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, zona gastronòmica, mercadet d’artesania i art, concerts, tastets de productes de proximitat, sopars del món…

Una de les novetats d’aquesta edició seran els “Art Corners”, on durant els dies de La iMAGInada, en diferents punts de la ciutat, podrem trobar muralistes, graffiters, il·lustradors del territori omplint de color amb diferents intervencions artístiques.

Amb les dates ja confirmades, s’inicia també el períoded’inscripcions per al mercadet d’artesania i art “iMAGInARTE”. Aquest espai pretén ser un aparador de creació artística i de nous talents amb productes d’elaboració pròpia. L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles, en un mateix espai obert.

S’obren també les inscripcions per a la Fira d’Entitats, un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats, fundacions i cooperatives amb ganes de donar a conèixer el seu projecte, conscienciar i sensibilitzar a les persones, tot creant un espai on flueixi el compartir idees, coneixement i inquietuds.


Publicada

a

per

Etiquetes: