[2019] La iMAGInada presenta imatge i obre inscripcions

Quan falta menys d’un mes per a l’inici de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”, es presenta la imatge que acompanyarà la 11a edició.

El cartell d’enguany és obra de Rat Mas, una il·lustradora tarragonina, que des de fa anys col·labora en projectes artístics i de disseny amb diverses entitats de la ciutat. És llicenciada en Publicitat i RRPP, i va cursar els seus estudis d’il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.

Combina la seva passió per la il·lustració i la comunicació amb la pedagogia de les arts, i imparteix seminaris i tallers – d’arts plàstiques, creativitat i animació – a diverses institucions i escoles.

És co-creadora i membre actiu d’Espai Brut. Aquest és un lloc a Barcelona dedicat a potenciar la creativitat individual icol·lectiva, a través de l’art i la gestió cultural; i on ellaés professora de cursos de gravat, dibuix i d’expressió plàstica.

Inscripcions voluntariat:
A partir d’avui s’obren les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l’organització d’aquest esdeveniment autogestionat que es celebrarà del 8 al 12 d’agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona, el que serà la 11a edició.
També estan disponibles les inscripcions per al mercadet d’artesania i art, fira d’entitats i el voluntariat específic per al Punt Lila i Multicolor.

El programa d’aquesta edició, es publicarà en les pròximes setmanes, conjuntament amb la programació de Sant Magí. De moment podem avançar que el grup de música femení i feminista Roba Estesa serà l’encarregat d’obrir La iMAGInada el dijous 8 d’agost.


Publicada

a

per

Etiquetes: