La iMAGInada ja compta amb més de 2.000 inscripcions

A causa de la situació actual, l’entitat ha hagut de reformular el projecte, les activitats i fer un canvi d’espai. La 12a edició de “La iMAGInada – Espai de la llibertat d’expressió” se celebrarà del 13 al 16 d’agost i concentrarà la major part dels actes al Teatre Auditori del Camp de Mart. En aquesta edició hi trobem propostes de circ, teatre, dansa, música, activitats familiars, tallers vivencials i debats participatius on destaca una aposta ferma per la proximitat i el KM0.
Totes aquestes activitats són gratuïtes i per garantir el compliment de les mesures de protecció, higiene i aforaments s’ha habilitat un espai d’inscripció prèvia a la web de La iMAGInada. Com a novetat i a causa de les disminucions d’ingressos, en aquest mateix espai, l’entitat ofereix l’opció de col·laborar amb el projecte.
Les inscripcions es van obrir el passat dilluns 3 d’agost i en les primeres 24 hores, ja superaven el miler. Avui dia ja hi ha més de 2.000 persones inscrites en les activitats. Una participació que l’organització valora molt positivament i que els encoratja a afrontar aquesta edició tan especial.

Sopars del món
Des de fa uns dies, també hi ha obertes les inscripcions per als sopars populars de La iMAGInada, els Sopars del Món. Aquest any els dies 13, 14 i 15 d’agost podrem degustar plats tradicionals de Mèxic i Pakistan, entre altres països. Com la resta d’activitats és necessària la inscripció prèvia a la web www.laimaginada.cat


Publicada

a

per

Etiquetes: