[2015] Acció Artística a Riu Clar

La idea va consistir en transformar l’espai públic de la plaça del Progrés de Riu Clar a través d’elements decoratius (més senzill, però en la línia de les famoses festes del barri de Gràcia de Barcelona).

Aquesta acció artística no s’entén com una finalitat en sí, sinó com un mitjà. En específic com una estratègia de comunicació que cridi l’atenció per la seva originalitat i creativitat. S’acompanyarà d’una encartellada exhaustiva pel barri amb cartells on es comuniqui quelcom en la línea de “Alguna cosa està passant a Riu Clar i TU en formes part. Vine x dia a comprovar-ho”.

L’acció comunitària consisteix en la dinamització de les relacions socials de cooperació en el sí del barri, amb l’objectiu d’aconseguir millorar el benestar quotidià de les persones. Per tant, implica la dinamització de les relacions socials per aconseguir transformar les condicions de vida, materials i relacionals, dels veïns i veïnes que viuen al barri.

Acció emmarcada dins del Pla de Desenvolupament Comunitari 2014 promogut per l’Institut Municipal de Serveis Socials (Ajuntament de Tarragona) i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (Generalitat de Catalunya).

Riu Clar_1Riu Clar_Petites_5


Publicada

a

per

Etiquetes: