[2015] Biblioteca iMAGInaria

Durant els dies a voltant de Sant Jordi és el moment de tot l’any en que més venda de llibres es registren, com a contrapunt “La iMAGInada” proposa distribuir llibres pels espais públics de Tarragona, convidant a les persones a gaudir-los a l’espai púbic o a casa seva i posteriorment intercanviar-los per un de seu.

La iMAGInada amb la col·laboració d’Arola Editors impulsen una proposta que reivindica la necessitat de generar espais de cultura a la ciutat. La cultura ha de deixar de ser només un bé de consum i a de passar a convertir Tarragona en un generador cultural on les protagonistes siguin les persones que viuen la ciutat i el carrer. La cirereta que reivindica una Tarragona culturalment activa de la proposta és que els autors dels llibres “alliberats” són d’autors del territori.

El llibres contenen tres instruccions: cuida’m, gaudeix-me i, sobretot, intercanvia’m. L’objectiu és que cada persona que s’emporti un llibre l’intercanviï per un altre, deixant- lo en el mateix punt. D’aquesta manera esperen que s’estableixi un roda d’intercanvi cultural, de democratització cultural i culturització de l’espai públic.


Biblioteca iMAGInària-2Biblioteca iMAGInària-5Biblioteca iMAGInària-6Biblioteca iMAGInària-8Biblioteca iMAGInària-14Biblioteca iMAGInària-16Biblioteca iMAGInària-17Biblioteca iMAGInària-18Biblioteca iMAGInària-21Biblioteca iMAGInària-22Biblioteca iMAGInària-27Biblioteca iMAGInària-28Biblioteca iMAGInària-29Biblioteca iMAGInària-31Biblioteca iMAGInària-36Biblioteca iMAGInària-40Biblioteca iMAGInària-43Biblioteca iMAGInària-49Biblioteca iMAGInària-55Biblioteca iMAGInària-56Biblioteca iMAGInària-58Biblioteca iMAGInària-60 Biblioteca iMAGInària-62Biblioteca iMAGInària-43


Publicada

a

per

Etiquetes: