[2018] La 10a edició de La iMAGInada ja té dates confirmades

Ara farà 10 anys un grup de joves de la ciutat amb un bagatge personal divers, però amb una inquietud comuna, van decidir ajuntar-se i van crear “La iMAGInada”. Un espai on oferir una alternativa a l’actual model sociocultural ieconòmic mitjançant espais d’intercanvi, empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona.

“La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” ha esdevingut una iniciativa comunitàriaamb una identitat singular, que ha aconseguit fer-se un lloc important dintre de la programació sociocultural i artística del territori.

La 10a edició tindrà lloc del 10 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart deTarragona.
Durant 6 dies i 5 nits, es podran trobar més de 100 actes gratuïts per a tots elspúblics com tallers familiars, xerrades, mercadet d’artesania, tastets,espectacles, sopars del món, fira d’entitats, tallers vivencials, zona gastronòmica, concerts…

Com sempre, tot organitzat amb un equip de persones voluntàries que treballadurant tot l’any i que durant els dies del festival s’hi sumen unes 100 personesmés, així com 15 persones del Camp de Treball Internacional.

Algunes de les novetats d’aquest any seran:
L’últim dia, on s’acabarà amb un gran dinar popular obert a tota la ciutadania.

Un reforç del protocol contra agressions masclistes i LGBTIfòbiques, amb lacreació del “Punt Lila” amb un equip permanent.

El trasllat de la “Color Zone” fora del Camp de Mart.
Durant els dies 4 i 5 d’agost, diferents artistes graffiters i muralistes, ompliran de color, una coneguda zona de Tarragona.

També, per commemorar els 10 anys del projecte, s’està preparant unaexposició fotogràfica amb un recull de les millors imatges, així com els diferents cartells de totes les edicions.

En els pròxims dies s’obriran les inscripcions per al mercadet d’artesania i art ila zona gastronòmica amb les foodtruck.


Publicada

a

per

Etiquetes: