[2018] La iMAGInada obre les primeres inscripcions

La festa popular autogestionada de Sant Magí, “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” celebrarà la 10a edició, del 10 al 15 d’agost a Tarragona. Es tracta d’unespai autogestionat format íntegrament per persones voluntàries amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva.

Aquesta nova edició omplirà durant els jardins del Camp de Mart amb multitud d’actes per a tots els públics. Es podran trobar activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, zona gastronòmica, mercadet d’artesania i art, concerts, tastets de productes de proximitat, sopars del món…

Amb les dates ja confirmades, s’obre també el períoded’inscripcions per al mercadet d’artesania i art”iMAGInARTE” dels dies 10, 11 i 12 d’agost.

Aquest espai pretén ser un aparador de creació artística i de nous talents amb productes d’elaboració pròpia. L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles, en un mateix espai obert.


Publicada

a

per

Etiquetes: