[2018] La iMAGInada presenta la 10a edició

Aquesta tarda a l’Espai Jove La Palmera s’ha presentat tota la programació, juntament amb les novetats i temàtica.

La 10a edició ve més carregada que mai i presenta activitats també fora del Camp de Mart.

Cinefòrum
El dijous 2 d’agost a l’Espai Jove Kesse hi haurà el cinefòrum “¡Cuidado, resbala!”. Una pel·lícula que ens apropa a la realitat personal i laboral de les anomenades treballadores de la llar.

Color Zone
Els dies 4 i 5 d’agost, a C/Josep M. Malato Músic hi haurà la Color Zone, que aquest any es trasllada fora del Camp de Mart. Més de 15 grafiteres, il·lustradores i muralistes, ompliran de color i renovaran el mur de les vies d’entrada al Serrallo.

Exposició fotogràfica
Per commemorar els 10 anys del projecte, s’ha preparat un recull fotogràfic dels últims anys. Les millors imatges des del 2009, així com els diferents cartells de totes les edicions que s’exposarà al vestíbul de l’oficina jove de la Plaça Imperial Tarraco.

Punt Lila
Les principals novetats que presenta “La iMAGInada” al Camp de Mart de Tarragona és la creació del Punt Lila i el reforç del protocol propi contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

Actes
Durant 6 dies i 5 nits, es podran trobar més de 100 actes gratuïts per a tots els públics com tallers familiars, xerrades,mercadet d’artesania, tastets, espectacles, sopars del món, fira d’entitats, tallers vivencials, zona gastronòmica, concerts…

Algunes de les novetats és la creació de la zona de 0 a 3 anys i el reforç de la tarda jove. Així doncs, qualsevol persona, sense importar l’edat, tindrà tot tipus d’activitats on participar.

Com sempre, tot organitzat amb un equip de personesvoluntàries que treballa durant tot l’any i que durant els dies del festival s’hi sumen unes 100 persones més, així com 15 persones del Camp de Treball Internacional.

En tota la programació així com en l’esdeveniment hi col·laboren més de 50 entitats.

Disseny amb empremta social
El cartell de la 10a edició ha estat elaborat als tallers creatius que organitzen des de fa molt poquet la Cooperativa El Far i la Fundació Topromi.
Aquest tallers uneixen a persones amb capacitats molt diverses per elaborar imatges úniques, creatives i personals, com són les del cartell d’aquest any.

Què volem transmetre?
Com sempre, la iMAGInada, es proposa com una alternativa al model organitzatiu i de gestió de recursos. Aquest any ho fem amb una proposició per la nostra ciutat i entorn. Pensem que actualment les ciutats són espais caòtics, sorollosos i poc enfocats a facilitar es vides de les persones que l’habitem. Amb el cartell i la disposició del Camp de Mart, volem reivindicar que un altre model és possible.

Mostrem com podem respectar el medi ambient, construir espais verds i zones tranquil·les per gaudir del temps compartit. La nostra intenció és construir posant en el centre les persones i les seves necessitats.

Animem a totes les persones a fer la seva proposta de ciutat!

Voluntariat
Seguim fent una crida a totes aquelles persones que creguin en el projecte i vulguin col·laborar de manera directa en l’organització del festival sociocultural en apuntar-se al equip de voluntariat.


Publicada

a

per

Etiquetes: