Inscripció a la Fira d’Entitats

Un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats, fundacions i cooperatives amb ganes de donar a conèixer el seu projecte, conscienciar i sensibilitzar a les persones, tot creant un espai on flueixi el compartir idees, coneixement, inquietuds.
Les entitats, associacions, col·lectius, fundacions i cooperatives podran vendre el seu material propi, sempre i quan sigui sense ànim de lucre i els guanys serveixin per reinvertir-se amb els seus projectes.

Diumenge 11/08/2019: de 17 a 21h.

Jardins Camp de Mart
Avinguda Catalunya s/n
43003 Tarragona

Per poder participar a la V Fira d’Entitats ja estan obertes les inscripcions i restaran obertes fins al 31 de juliol.

La inscripció es pot formalitzar de dues maneres. O bé omplint el formulari al web www.laimaginada.catamb el nom de l’entitat, nom del contacte, tipus d’associació (indicar a quin camp es dedica), contacte e-mail i contacte de telèfon fixe o mòbil. O a través del nostre correu: forum@laimaginada.cat.

Nota:si ja hem establert el contacte anteriorment i ja disposem d’aquesta informació no és necessari que us inscriviu de nou.

La organització no podrà deixar: taules, cadires, carpes, para-sol, etc.

Recomanem que cada entitat porti tot el material que necessiti.

Hi haurà un horari de muntatge inicial que serà el mateix diumenge 11 d’agost.  De 16h a 17h de la tarda.

NO es podrà entrar amb el vehicle,el material necessari s’haurà d’entrar a peu.

El desmuntatge serà el mateix dia a les 21h del vespre aproximadament,sensela possibilitat d’entrar amb el vehicle ja que hi haurà molta gent, activitats i espectacles en marxa.

Nota: Aconsellem deixa el vehicle a l’Avinguda Catalunya i entrar amb el material a pes i caminant.

Tota persona que accedeixi a un dels espais ha d’estar presencialment a les parades durant el dia i les hores indicades.

Tindre el lloc assignat així com el seu entorn, en perfectes condicions de neteja en tot moment i al finalitzar la jornada.

No es permès cap tipus de música, ni tampoc artefactes que produeixin sorolls o molèsties ambientals que puguin causar distorsions a les xerrades i tallers que s’estaran realitzant.

Des de l’Associació la iMAGInada no ens fem responsables de danys materials i/o pèrdues en les hores en que la Fira estarà oberta.

El Camp de Mart, parc on se celebra “La iMAGInada”, són uns jardins públics. Per tant s’haurà de tenir cura de l’entorn, no circular amb vehicles fora de la zona habilitada i de l’horari establert, respectar els elements naturals, no encendre foc i fer ús de les papereres.

La iMAGInada disposa de dret d’admissió, les persones organitzadores tenen la potestat per decidir l’expulsió d’alguna parada si aquesta no compleix amb les condicions generals, o si els continguts de la paradeta no concorden amb el tarannà del projecte de la iMAGInada.

Per més informació i dubtes dirigir-se a:

forum@laimaginada.cat

(Assumpte: Fira d’Entitats)

Contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari o directament escrivint a info@laimaginada.cat

Nom
Email
Missatge

Gràcies! El teu missatge s'ha enviat correctament.
Ups! Has d'omplir totes les caselles per enviar un missatge.
© Copyright 2019 La iMAGInada