BLOG

La 13a edició de La iMAGInada se celebrarà del dijous 12 al diumenge 15 d’agost mantenint els seus actes al Teatre Auditori del Camp de Mart i recuperant els espais Petita iMAGInada, Espai Tallers, l’Escenari Cabaret i l’Espai Tastets als jardins del parc.

Quatre dies amb una trentena d’actes on hi podrem trobar circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials, tastets…
Totes les activitats seran gratuïtes amb invitació prèvia. Les invitacions ja estan disponibles a www.lagimaginada.cat/programa

També, des de fa uns dies, tenim obertes les inscripcions per al voluntariat, pilar fonamental d’aquest projecte.
La iMAGInada és un projecte autogestionat i el voluntariat és un pilar fonamental. Tant en els dies dels actes programats, com en els dies previs i posteriors són necessàries mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària.

#laimaginada2021

A causa de la situació actual, l’entitat ha hagut de reformular el projecte, les activitats i fer un canvi d’espai. La 12a edició de “La iMAGInada – Espai de la llibertat d’expressió” se celebrarà del 13 al 16 d’agost i concentrarà la major part dels actes al Teatre Auditori del Camp de Mart. En aquesta edició hi trobem propostes de circ, teatre, dansa, música, activitats familiars, tallers vivencials i debats participatius on destaca una aposta ferma per la proximitat i el KM0.
Totes aquestes activitats són gratuïtes i per garantir el compliment de les mesures de protecció, higiene i aforaments s’ha habilitat un espai d’inscripció prèvia a la web de La iMAGInada. Com a novetat i a causa de les disminucions d’ingressos, en aquest mateix espai, l’entitat ofereix l’opció de col·laborar amb el projecte.
Les inscripcions es van obrir el passat dilluns 3 d’agost i en les primeres 24 hores, ja superaven el miler. Avui dia ja hi ha més de 2.000 persones inscrites en les activitats. Una participació que l’organització valora molt positivament i que els encoratja a afrontar aquesta edició tan especial.

Sopars del món
Des de fa uns dies, també hi ha obertes les inscripcions per als sopars populars de La iMAGInada, els Sopars del Món. Aquest any els dies 13, 14 i 15 d’agost podrem degustar plats tradicionals de Mèxic i Pakistan, entre altres països. Com la resta d’activitats és necessària la inscripció prèvia a la web www.laimaginada.cat

Tot i les dificultats de tot plegat, aquest any hi haurà “La iMAGInada”. Això si, amb una reformulació del projecte, les activitats i un canvi d’espai.
La 12a edició se celebrarà al Teatre Auditori del Camp de Mart del 13 al 16 d’agost amb una programació per a tots els públics.
Hi podrem trobar circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials, sopars del món i alguna que altra sorpresa.
Totes les activitats seran gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir del dilluns 03/08 a la pàgina web www.laimaginada.cat
També, des de fa uns dies, tenim obertes les inscripcions per al voluntariat, pilar fonamental d’aquest projecte.

Quan falta menys d’un mes per a l’inici de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”, es presenta la imatge que acompanyarà la 11a edició.

El cartell d’enguany és obra de Rat Mas, una il·lustradora tarragonina, que des de fa anys col·labora en projectes artístics i de disseny amb diverses entitats de la ciutat. És llicenciada en Publicitat i RRPP, i va cursar els seus estudis d’il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.

Combina la seva passió per la il·lustració i la comunicació amb la pedagogia de les arts, i imparteix seminaris i tallers – d’arts plàstiques, creativitat i animació – a diverses institucions i escoles.

És co-creadora i membre actiu d’Espai Brut. Aquest és un lloc a Barcelona dedicat a potenciar la creativitat individual icol·lectiva, a través de l’art i la gestió cultural; i on ellaés professora de cursos de gravat, dibuix i d’expressió plàstica.

Inscripcions voluntariat:
A partir d’avui s’obren les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l’organització d’aquest esdeveniment autogestionat que es celebrarà del 8 al 12 d’agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona, el que serà la 11a edició.
També estan disponibles les inscripcions per al mercadet d’artesania i art, fira d’entitats i el voluntariat específic per al Punt Lila i Multicolor.

El programa d’aquesta edició, es publicarà en les pròximes setmanes, conjuntament amb la programació de Sant Magí. De moment podem avançar que el grup de música femení i feminista Roba Estesa serà l’encarregat d’obrir La iMAGInada el dijous 8 d’agost.

La festa popular autogestionada “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” celebrarà la 11a edició, del 8 al 12 d’agost del 2019 a Tarragona.

Aquesta nova edició omplirà durant 5 dies els jardins del Camp de Mart amb multitud d’actes per a tots els públics. Es podran trobar activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, zona gastronòmica, mercadet d’artesania i art, concerts, tastets de productes de proximitat, sopars del món…

Una de les novetats d’aquesta edició seran els “Art Corners”, on durant els dies de La iMAGInada, en diferents punts de la ciutat, podrem trobar muralistes, graffiters, il·lustradors del territori omplint de color amb diferents intervencions artístiques.

Amb les dates ja confirmades, s’inicia també el períoded’inscripcions per al mercadet d’artesania i art “iMAGInARTE”. Aquest espai pretén ser un aparador de creació artística i de nous talents amb productes d’elaboració pròpia. L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles, en un mateix espai obert.

S’obren també les inscripcions per a la Fira d’Entitats, un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats, fundacions i cooperatives amb ganes de donar a conèixer el seu projecte, conscienciar i sensibilitzar a les persones, tot creant un espai on flueixi el compartir idees, coneixement i inquietuds.

Aquesta tarda a l’Espai Jove La Palmera s’ha presentat tota la programació, juntament amb les novetats i temàtica.

La 10a edició ve més carregada que mai i presenta activitats també fora del Camp de Mart.

Cinefòrum
El dijous 2 d’agost a l’Espai Jove Kesse hi haurà el cinefòrum “¡Cuidado, resbala!”. Una pel·lícula que ens apropa a la realitat personal i laboral de les anomenades treballadores de la llar.

Color Zone
Els dies 4 i 5 d’agost, a C/Josep M. Malato Músic hi haurà la Color Zone, que aquest any es trasllada fora del Camp de Mart. Més de 15 grafiteres, il·lustradores i muralistes, ompliran de color i renovaran el mur de les vies d’entrada al Serrallo.

Exposició fotogràfica
Per commemorar els 10 anys del projecte, s’ha preparat un recull fotogràfic dels últims anys. Les millors imatges des del 2009, així com els diferents cartells de totes les edicions que s’exposarà al vestíbul de l’oficina jove de la Plaça Imperial Tarraco.

Punt Lila
Les principals novetats que presenta “La iMAGInada” al Camp de Mart de Tarragona és la creació del Punt Lila i el reforç del protocol propi contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

Actes
Durant 6 dies i 5 nits, es podran trobar més de 100 actes gratuïts per a tots els públics com tallers familiars, xerrades,mercadet d’artesania, tastets, espectacles, sopars del món, fira d’entitats, tallers vivencials, zona gastronòmica, concerts…

Algunes de les novetats és la creació de la zona de 0 a 3 anys i el reforç de la tarda jove. Així doncs, qualsevol persona, sense importar l’edat, tindrà tot tipus d’activitats on participar.

Com sempre, tot organitzat amb un equip de personesvoluntàries que treballa durant tot l’any i que durant els dies del festival s’hi sumen unes 100 persones més, així com 15 persones del Camp de Treball Internacional.

En tota la programació així com en l’esdeveniment hi col·laboren més de 50 entitats.

Disseny amb empremta social
El cartell de la 10a edició ha estat elaborat als tallers creatius que organitzen des de fa molt poquet la Cooperativa El Far i la Fundació Topromi.
Aquest tallers uneixen a persones amb capacitats molt diverses per elaborar imatges úniques, creatives i personals, com són les del cartell d’aquest any.

Què volem transmetre?
Com sempre, la iMAGInada, es proposa com una alternativa al model organitzatiu i de gestió de recursos. Aquest any ho fem amb una proposició per la nostra ciutat i entorn. Pensem que actualment les ciutats són espais caòtics, sorollosos i poc enfocats a facilitar es vides de les persones que l’habitem. Amb el cartell i la disposició del Camp de Mart, volem reivindicar que un altre model és possible.

Mostrem com podem respectar el medi ambient, construir espais verds i zones tranquil·les per gaudir del temps compartit. La nostra intenció és construir posant en el centre les persones i les seves necessitats.

Animem a totes les persones a fer la seva proposta de ciutat!

Voluntariat
Seguim fent una crida a totes aquelles persones que creguin en el projecte i vulguin col·laborar de manera directa en l’organització del festival sociocultural en apuntar-se al equip de voluntariat.

A partir d’avui i fins a finals de juliol estaran obertes les inscripcions de voluntariat.

Quan falta poc més d’un mes per a l’inici de “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió”, s’obren les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l’organització d’aquest esdeveniment autogestionat que es celebrarà del 10 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona, el que serà la 10a edició.

També es tornarà a organitzar, conjuntament amb el Servei Civil Internacional de Catalunya, un camp de treball on persones voluntàries de diferents nacionalitats estaran a la ciutat durant 10 dies col·laborant amb el projecte, però també fent vida en comunitat i en contacte amb la població local, realitzant tallers i descobrint l’entorn.

A partir d’avui també s’obren les inscripcions per a la Fira d’Entitats.

Un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats, fundacions i cooperatives amb ganes de donar a conèixer el seu projecte, conscienciar i sensibilitzar a les persones, tot creant un espai on flueixi el compartir idees, coneixement i inquietuds.

La Fira serà el dissabte 11 d’agost a l’Espai Fòrum de La iMAGInada.

El programa d’aquesta edició, es publicarà en les pròximes setmanes, conjuntament amb la programació de Sant Magí.

La festa popular autogestionada de Sant Magí, “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” celebrarà la 10a edició, del 10 al 15 d’agost a Tarragona. Es tracta d’unespai autogestionat format íntegrament per persones voluntàries amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva.

Aquesta nova edició omplirà durant els jardins del Camp de Mart amb multitud d’actes per a tots els públics. Es podran trobar activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, zona gastronòmica, mercadet d’artesania i art, concerts, tastets de productes de proximitat, sopars del món…

Amb les dates ja confirmades, s’obre també el períoded’inscripcions per al mercadet d’artesania i art”iMAGInARTE” dels dies 10, 11 i 12 d’agost.

Aquest espai pretén ser un aparador de creació artística i de nous talents amb productes d’elaboració pròpia. L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles, en un mateix espai obert.

Ara farà 10 anys un grup de joves de la ciutat amb un bagatge personal divers, però amb una inquietud comuna, van decidir ajuntar-se i van crear “La iMAGInada”. Un espai on oferir una alternativa a l’actual model sociocultural ieconòmic mitjançant espais d’intercanvi, empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona.

“La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” ha esdevingut una iniciativa comunitàriaamb una identitat singular, que ha aconseguit fer-se un lloc important dintre de la programació sociocultural i artística del territori.

La 10a edició tindrà lloc del 10 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart deTarragona.
Durant 6 dies i 5 nits, es podran trobar més de 100 actes gratuïts per a tots elspúblics com tallers familiars, xerrades, mercadet d’artesania, tastets,espectacles, sopars del món, fira d’entitats, tallers vivencials, zona gastronòmica, concerts…

Com sempre, tot organitzat amb un equip de persones voluntàries que treballadurant tot l’any i que durant els dies del festival s’hi sumen unes 100 personesmés, així com 15 persones del Camp de Treball Internacional.

Algunes de les novetats d’aquest any seran:
L’últim dia, on s’acabarà amb un gran dinar popular obert a tota la ciutadania.

Un reforç del protocol contra agressions masclistes i LGBTIfòbiques, amb lacreació del “Punt Lila” amb un equip permanent.

El trasllat de la “Color Zone” fora del Camp de Mart.
Durant els dies 4 i 5 d’agost, diferents artistes graffiters i muralistes, ompliran de color, una coneguda zona de Tarragona.

També, per commemorar els 10 anys del projecte, s’està preparant unaexposició fotogràfica amb un recull de les millors imatges, així com els diferents cartells de totes les edicions.

En els pròxims dies s’obriran les inscripcions per al mercadet d’artesania i art ila zona gastronòmica amb les foodtruck.

La festa popular autogestionada de Sant Magí, “La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió” celebrarà la 9a edició, de l’11 al 15 d’agost a Tarragona. Es tracta d’un espai autogestionat format íntegrament per persones voluntàries amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva.

Aquesta nova edició omplirà durant 5 dies els jardins del Camp de Mart amb multitud d’actes per a tots els públics. Es podran trobar activitats familiars, tallers participatius, xerrades, espectacles, pintura, zona gastronòmica, mercadet d’artesania i art, concerts, tastets de productes de proximitat, sopars del món…

Amb les dates ja confirmades, s’obre també el període d’inscripcions per al mercadet d’artesania i art “iMAGInARTE“. Aquest espai pretén ser un aparador de creació artística i de nous talents amb productes d’elaboració pròpia. L’objectiu d’aquest mercat és reunir artesans i artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles, en un mateix espai obert.